fbpx

На Прикарпатті вирішили законсервувати будівництво перинатального центру

Суспільство 09:25, 27.06, 2014

Івано-Франківська область вирішила законсервувати будівництво перинатального центру з метою попередження руйнування зведених будівельних конструкцій, оскільки продовження будівельно-монтажних робіт на ньому не забезпечено фінансуванням.

Про це повідомляє УНН з посиланням на відповідне розпорядження голови Івано-Франківської облдержадміністрації Андрія Троценка.

Згідно з ним, департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури має у тримісячний термін забезпечити виготовлення проектної документації, необхідної для проведення робіт з консервації вказаного об’єкта, врахувавши орієнтовний термін консервації до 10-ти років, визначити підрядну організацію та укласти угоду.

Після завершення робіт з консервації будови перинатального центру її передадуть на охорону Івано-Франківській обласній клінічній лікарні.

Як відомо, 7 листопада 2011 року в Івано-Франківську на території обласної клінічної лікарні розпочали будівництво перинатального центру загальною вартістю 170 млн гривень. Центр планували ввести в експлуатацію у 2013 році.

У 2011 році Івано-Франківська область отримала на його будівництво з держбюджету перший транш – 8 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: