fbpx

На Рожнятівщині підприємство «Кроно-Україна» забруднює атмосферу - громади протестують

Суспільство 12:26, 11.07, 2014

Кілька років громади Брошнева-Осади та навколишніх сіл нарікають на місцеве підприємство «Кроно-Україна». На думку багатьох людей, воно забруднює атмосферу шкідливими для здоров’я промисловими викидами.

Минулого тижня голови райради та райдержадміністрації Назарій Іванів і Василь Рибчак, селищний голова Іван Шикеринець провели робочу зустріч на території підприємства із його керівником Анджеєм Зайонцом і технічним директором Ігорем Хоптяком. Про це повідомили КУРСУ у Рожнятівській районній раді.

Конструктивної розмови не відбулося. Керівник на контакт не йшов. У районі констатують, що водяну систему очистки повітря встановлять не скоро. Вартість такого фільтру — приблизно 10 мільйонів євро.

Натомість Анджей Зайонц заявив про нарощення виробничих потужностей підприємства. За його словами, фільтр є у планах керівництва. Проте конкретної дати і навіть року, коли його будуть ставити, Зайонц так і не назвав.

Зазначимо, ТОВ «Кроно-Україна» входить до складу швейцарської групи Swiss Krono Group. Його заснували в грудні 2000 року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: