fbpx

На Рожнятівщині судять підприємця за привласнення бюджетних коштів на ремонті шкіл

Суспільство 13:19, 24.10, 2018

На розгляд до Рожнятівського районного суду передали кримінальне провадження про обвинувачення керівника ПП "Двуліт" Анатолія Двуліта у підробці документів та привласненні бюджетних коштів.

Підприємство "Двуліт" на замовлення Управління освіти, молоді та спорту Рожнятівської РДА виконувало ремонт шкіл. Досудовим розслідуванням встановлено, що керівник підприємства Анатолій Двуліт вніс неправдиві відомості в акти виконаних робіт наприкінці минулого року і заволодів бюджетними коштами.

У матеріалах кримінального провадження йдеться про два об’єкти. Зокрема, про реконструкцію дитячої школи мистецтв з добудовою санвузла у селищі Перегінське, внаслідок чого підприємець заволодів бюджетними коштами в сумі 50 тис. грн, та про капітальний ремонт даху Суходільської ЗОШ в селі Суходіл, на якому Двуліт присвоїв 118 726 грн.

Раніше КУРС писав, що ПП "Двуліт" на замовлення Надвірнянської РДА за день виконало капітальний ремонт покрівлі школи №2 у місті Надвірна – сторони 26 грудня уклали договір на виконання робіт і того ж дня підписали акт виконаних робіт.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: