fbpx

На Рожнятівщині у ДТП загинув 63-річний велосипедист. ФОТО

Суспільство 14:05, 23.04, 2018

Автопригода зі смертельним наслідком трапилася 22 квітня, близько 18 год. 15 хв., у смт. Брошнів-Осада Рожнятівського району.

Як встановили правоохоронці, 22-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем марки "Chevrolet Matiz", рухаючись в напрямку до м. Калуш, здійснив наїзд на 63-річного велосипедиста, який перетинав проїзну частину дороги, повідомили у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області.

В результаті отриманих тілесних ушкоджень велосипедист загинув на місці події. Водій, за результатом проведеного медосвідчення, тверезий. 

Цього ж дня автопригода з потерпілими сталася і в смт. Заболотів Снятинського району. 30-річний мешканець Коломийського району, керуючи автобусом "Liberty temsa", здійснюючи нерегулярні перевезення пасажирів по маршруту Чернівці – Коломия, не обрав безпечної швидкості руху і допустив зіткнення з автомобілем марки "Skoda Superb" під керуванням 30-річної жительки Снятинського району, яка їхала у попутному напрямку та здійснювала маневр повороту ліворуч з головної дороги на другорядну.

В результаті ДТП 15-річна пасажирка автобуса отримала тілесні ушкодження у вигляді забою поперекового відділу хребта та забою шийного відділу хребта. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: