fbpx

На Снятинщині зіткнулися мікроавтобуси – 5 потерпілих, серед них немовля, у лікарні. ФОТО

Суспільство 11:57, 01.01, 2019

В Снятинському районі на Івано-Франківщині трапилася ДТП, в якій постраждали 5 людей. Водія пасажирського мікроавтобуса, в яких врізався інший бус, вирізали рятувальники.

О 16.27 на пункт зв'язку чергових ДСНС міста Снятин надійшло повідомлення про те, що в селі Любківці сталася дорожньо-транспортна пригода. На місце події виїхали чергові. 

На автодорозі Н-10 сполученням Чернівці – Стрий – Мамалига в селі Любківці Снятинського району зіткнулись автомобілі "Мерседес Спрінтер" та "Рено Трафік". В одному з мікроавтобусів внаслідок аварії затисло водія.

Рятувальники деблокували потерпілого з "Рено Трафік" – водія довелося вирізати з понівеченого салону автомобіля. А також відключили клеми від акумуляторної батареї, щоби не відбулося загорання.

1

На місце викликали "швидку". Оскільки в ДТП постраждали 5 людей і серед них – тижневе немовля. 

Як повідомили в обласній патрульній поліції, 21-річний водій, керуючи автомобілем "Мерседес Спрінтер", виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем "Рено Трафік".

Внаслідок ДТП водій та 4 пасажири автомобіля "Рено Трафік", у тому числі й тижневе немовля (дівчинку) з травмами доправили до Снятинської ЦРЛ. 

За результатами медичного освідчення – обоє водіїв тверезі.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: