fbpx

На фестивалі дозвілля у Франківську батькам показали, чим можна зайняти дітей. ФОТО

Культура 18:10, 20.09, 2015

У Франківську пройшов другий Фестиваль дитячого дозвілля.

Сьогодні у центрі Івано-Франківська вдруге пройшов Фестиваль дитячого дозвілля. 

З 11.00 до 16.00 батьки та діти могли побачити і ознайомитись з роботою більшості гуртків, секцій, творчих студій та клубів по роботі з дітьми, які діють у Франківську.

Для дітей та їхніх батьків улаштували презентації та майстер-класи дитячих студій, показові виступи спортивних шкіл, танцювальних та вокальних студій, цікавинки творчих майстерень, виставку моделей літаків та запуск міні-ракет.

Усі маленькі відвідувачі фестивалю мали змогу взяти участь у відкритих заняттях, спробувавши свої здібності. Усі активні учасники свята отримали символічні подарунки.

Спеціальними гостями свята були Назар Павлів, богатир, багаторазовий рекордсмен України, та відома спортсменка, чемпіонка Європи зі спортивної гімнастики Дарія Згоба.

Новинкою цьогорічного фестивалю стала популярна серед дітей, молоді та й багатьох дорослих інтелектуальна гра "Escape Quest", яка буде перенесена під відкрите небо.

У зв’язку з тим, що фестиваль відбувався напередодні Всесвітнього дня миру, який відзначається 21 вересня, всі заходи фестивалю були присвячені темі миру. 

Фото -– Станіславське.ТБ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: