fbpx

На Спільнокошті збирають гроші для масштабного фестивалю в Карпатах

Культура 16:59, 17.04, 2016

2-3 липня в селі Воскресінці Івано-Франківської області відбудеться арт-фестиваль просто неба "Трикутник". Наразі проводиться кампанія зі збору коштів для покриття частини витрат на його проведення.

"Ми прагнемо розширити творчі й технічні кордони нашого дійства, тому зібрані кошти плануємо витратити на організацію літературного і хендмейд-майданчиків", – зазначають організатори.

До фестивалю готують музичну, літературну й кінопрограми. На "Трикутнику" виступлять гурти з різних міст України, серед яких – Vivienne Mort, "Оркестр Че", "Без обмежень", Semmar та Piano, пише cultprostir.ua

Молоді українські режисери представлять свої документальні та художні стрічки під час нічних кінопоказів. А письменники Тарас Прохасько, Олена Герасим’юк, Христя Венгринюк і багато інших проведуть авторські зустрічі й читання своїх творів.

На природі влаштують виставки, фотосушки і майстер-класи із гончарства, різьби по дереву, ліплення з глини, виготовлення іграшок та прикрас.

За словами організаторів, у фестивалі можуть взяти участь усі охочі.

"Нам важливо популяризувати сучасне мистецтво. Тому ми ставимо за мету активізувати місцеву молодь і зруйнувати бар'єр між глядачем і учасником", – кажуть вони.

Збір коштів для фестивалю "Трикутник" проводиться на українському спільнокошті Big Idea.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: