fbpx

На українському фешн-шоу в Чикаго модельєр з Івано-Франківська представить свою колекцію

Стиль життя 09:31, 11.06, 2015

На "Ukrainian Fashion Show 2015", що пройде в Чикаго, США, франківська дизайнерка Лєна Васенко покаже колекцію "Вільна".

21 червня в Чикаго (штат Іллінойс, США) відбудеться "Ukrainian Fashion Show 2015" – щорічний показ колекцій українських дизайнерів в США, який організовує креативна агенція "UaModna".

Під час заходу будуть продемонстровані колекції українських дизайнерів та брендів, серед яких і представниця Франківська Лєна Васенко з новою колекцією під назвою "Вільна", інформує UaModna

Минулого року в Ukrainian Fashion Show by UaModna в Чикаго брали участь дві івано-франківські дизайнерки. Вікторія Хоминець з колекцією "CherryLife" та Любця Чернікова з колекцією "ЗимНА".

Цьогоріч – третій показ українських дизайнерів в Чикаго, головна ціль якого  представити роботи українських дизайнерів/брендів американському колу клієнтів, а також найбільшій українській діспорі в Америці.

Локація заходу  Ukrainian Institute of Modern Art, яка вміщає до 400 осіб і оформлена вишуканими предметами мистецтва. Шоу презентує нові українські імена в індустрії моди.

Довідково: Лєна Васенко – український дизайнер-модельєр, шила сукні для Анни Заячківської ("Міс Україна 2013") для конкурсу "Міс світу 2013".

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: