fbpx

На Валах хочуть спорудити модульну громадську вбиральню

Суспільство 18:57, 24.01, 2018

Для зручності містян та гостей в Івано-Франківську з’явиться ще одна модульна вбиральня. Її планують встановити на вул. Валовій (поблизу управління земельних відносин).

Відповідний проект рішення виносять на погодження виконавчого комітету 25 січня, повідомляється на сайті МВК.

Як повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, в місті недостатня кількість туалетів, а ті, що наразі функціонують, – зовсім не враховують потреб людей з обмеженими фізичними можливостями, тож їх встановлення – необхідний крок для створення комфортних умов.

Встановлення туалетів проводиться в рамках Програми розвитку мережі громадських вбиралень. Окрім пристосувань для зручного користування, туалет оснащений обігрівом, кнопками екстреного виклику та пеленальним столиком.

Як писав КУРС, першу модульну вбиральню встановили на вул. Грушевського. Наразі там підведено всі комунікації, і після затвердження тарифу її буде введено в експлуатацію. На громадських обговореннях в Івано-Франківській міськраді підтримали встановлення тарифу на користування новою громадською вбиральнею на "стометрівці" у розмірі 5 гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: