fbpx

На Валах встановлюють другу модульну вбиральню. ВІДЕО

Суспільство 12:20, 10.11, 2018

Незабаром в Івано-Франківську запрацює друга модульна вбиральня. Її встановили на Валах та наразі підводять комунікації.

У міському Департаменті комунальної політики стверджують, доступ до вбиральні зроблять максимально зручним, йдеться в сюжеті "Каналу 402".

"Там будуть зручні заїзди безбар'єрні, зручні елементи всередині для маломобільних осіб з інвалідністю. Ще ми плануємо там встановити камери і підвести зовнішнє освітлення, щоб вона була освітлена з усіх сторін, щоб там не смітили і не псували майно самої вбиральні",  зазначив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак.

Наразі тривають роботи з підведення необхідних комунікацій з подальшим облаштуванням території. Комунальники запевняють, що вбиральня запрацює за 2-3 тижні.

Місцерозташування вбиральні обрали невипадково, адже поруч центральний ринок та чимало торгових центрів.

Вбиральня обійшлася місту у понад 850 тисяч гривень. Комунальники планують щороку встановлювати по одній такій у кожному районі міста. Наступного року такий туалет розмістять у сквері "Княгинин". 

Нагадаємо, першу громадську модульну вбиральню у Франківську запустили урочисто. 

На громадських обговореннях в Івано-Франківській міськраді підтримали встановлення тарифу на користування модульною вбиральнею на "стометрівці" у розмірі 5 гривень. Вартість сеансу у громадському туалеті на Валах буде аналогічною.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: