fbpx

На Верховинщині проходить Всеукраїнський зимовий навчально-тренувальний збір юних рятувальників "Буковець - 2017"

Стиль життя 10:16, 11.01, 2017

На базі Буковецької ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося урочисте відкриття роботи Всеукраїнського зимового навчально-тренувального збору юних рятувальників "Буковець - 2017".

Захід розпочався із благословення на мирне проведення збору юних рятувальників священнослужителем, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Я радий з того, що саме в нас районі вже стало доброю традицією проводити такі заходи. П’ятий рік поспіль ми маємо нагоду приймати дітей та молодь із цілої України тут, на Гуцульщині. Щороку збільшується кількість учасників навчально-тренувального збору юних рятувальників. На початках було близько 100 осіб, а зараз є понад 200 осіб із 12 областей України. І це є підтвердженням важливості цих навчань та тренувань у складних зимових надзвичайних ситуаціях, що вони є актуальними та потрібними, особливо для підростаючого покоління", – зазначив  голова райдержадміністрації Олег Лютий, вітаючи учасників урочистостей.

Голова Всеукраїнської дитячої організації "Школи безпеки" Алла Негрієнко розповіла про мету та завдання Всеукраїнського зимового навчально-тренувального збору юних рятувальників "Буковець – 2017", який триватиме із 9 по 15 січня цього року.

Директор Буковецької ЗОШ І-ІІ ступенів Ярослав Лесюк подякував за підтримку ДСНС України, управлінню ДСНС України в Івано-Франківській області, департаменту освіти ОДА, керівництву райдержадміністрації, районної ради та місцевій владі села, відділу освіти Верховинської райдержадміністрації.

А на завершення для всіх учасників заходу заколядував колядницький гурт села Буковець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: