fbpx

На Верховинщині призначили заступника голови РДА

Суспільство 11:01, 25.11, 2015

24 листопада 2015 року в залі засідань Верховинської районної державної адміністрації при проведенні виробничої наради голова районної державної адміністрації Олег Лютий офіційно представив свого заступника – Світлану Уршеджук.

Світлана Уршеджук призначена на посаду відповідно до розпорядження районної державної адміністрації від 23 листопада 2015 року № 324-к "Про призначення С. Уршеджук".

Як повідомляють в райдержадаміністрації, вона вестиме питання: формування і виконання місцевих бюджетів району та їх наповнення, ефективного використання бюджетних коштів; соціально-економічного розвитку; інвестиційної політики; земельних відносин; промисловості; стратегічного планування і структурної перебудови народного господарства; рибного, лісового і мисливського господарства; охорони довкілля; агропромислового комплексу; ветеринарії; використання та охорони земель; державного майна і приватизації; торговельно-побутового обслуговування; зовнішніх зв’язків; статистики; заробітної плати та охорони праці; надання адміністративних послуг; бюджетної та цінової політики; банківської справи; виставково-ярмаркової діяльності тощо.

Голова районної державної адміністрації Олег Лютий закликав усіх керівників структурних підрозділів до плідної співпраці. Світлана Ярославівна в свою чергу подякувала за висловлену довіру, зазначивши, що цю роботу буде виконувати з відповідальністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: