fbpx

На Верховинщині збільшать кількість позашкільних футбольних гуртків

Спорт 19:15, 27.04, 2016

Голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Іван Гречук та директор ДЮСШ Віталій Кікінчук обговорили перспективи подальшого розвитку гуртків дитячої юнацької спортивної школи на 2016-2017 навчальний рік. Значну увагу приділено питанню розвитку футболу як одного із наймасовіших видів спорту.

Голова районної ради Іван Шкіндюк звернув увагу директора школи на те, що більшість гуртків з футболу та інших видів спорту сконцентровано у селищі Верховина та населених пунктах, які знаходяться поблизу районного центру, тому  є потреба відкриття гуртків з найбільш популярних видів спорту на 4 кущах (Верховинський, Зеленський, Красноїльський та Черемошнянський).

"Необхідно вивчити питання збільшення кількості гуртків, враховуючи побажання дітей та батьків, за рахунок зменшення навантаження в гуртках "Лижне двоборство" та "Гірські лижі". Окрім цього, ввійти з клопотанням до сільських голів щодо співфінансування гуртків у навчальних закладах їхніх населених пунктів для розвитку молодих талановитих спортсменів з перспективою виступів у професійних командах нашої держави", – інформує прес-служба Верховинської районної ради.

За результатами зустрічі дано доручення директору ДЮСШ Віталію Кікінчуку підготувати до 11 травня пропозиції щодо очікуваної мережі школи на наступний  навчальний рік, завдання та перспективи роботи позашкільного навчального закладу у новому навчальному році.

Основна мета та завдання ДЮСШ, як підсумував голова районної ради Іван Шкіндюк, – це розвиток особистості, фізичної підготовки молодого підростаючого покоління, зміцнення здоров’я дітей і підлітків, розвиток їхніх здібностей та перспективи виступів у великому спорті. Цього ми повинні прагнути й обов’язково досягати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: