fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На вулиці Франка мешканці викидають сміття просто на тротуар. ФОТО

На вулиці Франка мешканці викидають сміття просто на тротуар. ФОТО

14:57, 17.07, 2017

Нещодавно з вулиці Франка в Івано-Франківську комунальники прибрали сміттєві контейнери, проте люди далі зносять на це місце під деревом сміття.

За словами місцевих мешканців, міська влада вирішила встановити 16 сміттєвих контейнерів за рогом – по вулиці Гнатюка. Наразі комунальники встановили тільки дві захисні клітки для контейнерів.

1

Але місцеві мешканці виступили проти. Кажуть, що тоді там буде чимало сміття на проїжджій частині, а також побоюються щурів.

Мешканці зібрали підписи, щоб на Гнатюка не встановлювали контейнери. Кажуть, що поблизу є чимало придатних місць для цього. А поки міська влада вирішує проблему, люди надалі зносять сміття на тротуар по вулиці Франка.

Директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак у мережі Фейсбук зазначив, що мешканці вулиці Гнатюка не дозволили встановити нові контейнери.

"У п'ятницю мешканці вулиці Гнатюка не дозволили встановити сучасні металеві бокси та нові контейнери у визначеному та погодженому місці навпроти будинку Гнатюка, 4. Мотив – ми сміття тут не викидаємо, нам майданчика не потрібно. Зараз, очевидно, саме ті ж мешканці накидали тут сміття. А винні комунальники…" – написав Смушак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: