fbpx

На вулиці Шевченка відкриють "Алею відомих франківців"

Стиль життя 09:58, 05.04, 2017

"Алея відомих" з'явиться на вулиці Шевченка в Івано-Франківську вже до Дня міста. Першу іменну табличку відкриють Юрію Андруховичу.

Про це написав у соцмережі facebook міський голова Руслан Марцінків.

"Івано-Франківськ – місто, де народжуються не лише щасливі, але й видатні люди. Ми хочемо показати, хто з відомих українців називає своєю домівкою саме наше місто. У травні, до Дня міста, плануємо відкрити "Алею відомих франківців", – йдеться у повідомленні.

Алея буде розміщена на вулиці Шевченка на ділянці від вул. Січових Стрільців до вул. Гординського. На табличках міститимуться імена та автографи відомих франківців. Таблички будуть з міді або бронзи розміром 80*80 см.

"Ми хочемо зробити вул. Шевченка цікавою та зручною. Минулого року ми капітально відремонтували цю вулицю, використавши тут сучасну концепцію спільного простору – територію однаково зручну для автомобілів, пішоходів та велосипедистів. Також ініціюватиму перед депутатами на наступній сесії міськради включити вулицю Шевченка до об'єктів історико-архітектурної заповідної території Івано-Франківська, тобто заборонити тут будівництво", – додав мер. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: