fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На вихідних влада готує рейди на дамби Бистриць в межах Івано-Франківська

На вихідних влада готує рейди на дамби Бистриць в межах Івано-Франківська

09:20, 08.07, 2014

Сезон відпочинку у розпалі. Хто не має можливості відпочити на морі, користуються можливостями, доступними в обласному центрі. У відпочинку на березі річки у спеку мало хто може собі відмовити, особливо під час вихідних. Люди вибираються із «кам’яних джунглів» поближче до водойм, у тому числі й на власному транспорті.

Особливі незручності як для пересічних відпочивальників, так і для довкілля складають автомобілі, на яких водії під’їжджають до самого берега річки. Окрім того, що є ризики травмування відпочивальників, рухаючись по дамбі, легковий транспорт потрохи руйнує її, створюючи небезпеку затоплення прибережної території за відповідних погодних умов.

В. о. начальника КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула зазначає, що без втручання ДАІ та правоохоронців подолати цю проблему не вдасться:

«На вихідних багато відпочиваючих користується легковим транспортом. Вони хочуть безпосередньо доїхати до самого русла ріки, що було зауважено не одному водієві, але без працівників ДАІ таке порушення усунути не вдалось. Тому наступні рейди ми будемо виконувати в присутності міліції або дорожніх інспекторів для того, щоб таких порушників якимось чином привчати, складати адміністративні протоколи і т. п.», – доповів в. о. начальника КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» на нараді в МВК.

Степан Кукула запропонував поставити інформаційні щити у місцях, де можливий проїзд до річок, щоб попередити водіїв, що рух по дамбі забороняється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: