fbpx

Начальник Калуського міськвідділу УМВС разом із особовим складом відправився у Маріуполь

Суспільство 14:28, 12.09, 2014

Десятеро добровольців на чолі з в. о. начальника Калуського міськвідділу УМВС України в Івано-Франківській області Романом Чекмарьовим, одягнуті у камуфляж, зі зброєю в руках, відправилися до Маріуполя, де першочерговим завданням у них буде захист мирного населення від сепаратистів та російських окупантів.

За півгодини до відправлення хлопці перевіряють військове спорядження, зброю, засоби захисту, вантажать в мікроавтобус продовольство. Під’їхала машина помічника прокурора Калуша Романа Штремиха. З неї відвантажують мед, консерви, тушонки, згущене молоко, сушені ягоди, фрукти та інші калорійні продукти харчування, зібрані для колег-добровольців працівниками прокуратури. До міськвідділу приїхала колона автомайданівців, які супроводжуватимуть міліціонерів до виїзду з Калуша, пишуть Вікна.

Коли ж настав момент відправлення, хлопці вишикувалися перед входом у міськвідділ. Провести їх на війну вийшов увесь особовий склад міліції, рідні та близькі, представники міської та районної влади. Священики УГКЦ о. Михаїл Бігун та УПЦ КП о. Микола Мороз поблагословили майбутніх бійців АТО, помолилися разом з ними, окропили свяченою водою і подарували освячені образки-обереги від усього злого.

За словами Романа Чекмарьова, настрій у хлопців бойовий, адже вони їдуть виконувати свою буденну роботу – боротися з бандитизмом. Щоправда, у дещо жорсткіших умовах.

До речі, полковник Роман Чекмарьов, якому завтра, 13 вересня, виповнюється 39 років, є наразі першим з начальників відділів міліції області, який добровільно зголосився воювати на Сході. Наймолодшому із групи – оперуповноваженому відділення карного розшуку, лейтенантові міліції Богданові Бігуну, який лише цьогоріч пішов працювати у Калуський МВ УМВС, виповнилося 22 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: