fbpx

Начальником територіального управління Держпраці в області став Ігор Росипайло. ФОТО

Суспільство 10:19, 05.11, 2015

Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега представив начальника територіального управління Держпраці в Івано-Франківській області.

Територіальне управління Держпраці в області очолив депутат Івано-Франківської міської ради VI скликання Ігор Росипайло.

Росипайло подякував Чернезі за довіру й обіцяв у роботі дотримуватися європейських принципів. 

Голова Івано-Франківської обласної адміністрації Олег Гончарук привітав Ігоря Росипайла з призначенням і закликав пам'ятати, що від нього залежить життя і здоров'я багатьох людей.

До цього Ігор Росипайло працював у Києві – керівником внутрішнього аудиту Державної служби України з питань праці.

Нагадаємо, 22 січня 2014 року Кабмін призначив прикарпатця Романа Чернегу головою Державної служби України з питань праці. 10 вересня 2014 р. Кабмін ліквідував вісім центральних органів виконавчої влади і створив сім нових органів виконавчої влади, в тому числі Державну службу України з питань праці, шляхом злиття Державної інспекції праці та Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки.

Управління Держпраці в Івано-Франківській області створено постановою Кабміну №100 від 11 лютого 2015 року шляхом реорганізації територіального управління Держгірпромнагляду та територіальної державної інспекції з питань праці в Івано-Франківській області.

Довідка КУРСу:

Росипайло Ігор Ярославович народився 12 лютого 1979 року в с. Назавизів Надвірнянського району Івано-Франківської області.

У 2001 році закінчив економічний факультет Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника за спеціальністю "Облік і аудит", кваліфікація бухгалтер-економіст.

Протягом 2010 – 2015 рр. – депутат Івано-Франківської міської ради, заступник голови постійної депутатської комісії з питань промисловості, підприємництва, стратегічного розвитку міста, інвестицій та туризму.

Одружений, виховує дочку та сина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: