fbpx

Начальниця потяга хотіла викинути прикарпатського нардепа "на ходу"

Політика 18:50, 26.01, 2016

Конфлікт виник між прикарпатським нардепом Юрієм Тимошенком та керівницею потяга "Київ – Івано-Франківськ" через те, що обранець намагався зайти в поїзд без квитка.

У групі "Типова Коломияу соцмережі Facebook користувач Володимир Будко написав, що нардеп погрожував бригаді провідників, які відмовлялися впустити його в потяг без квитка.

Юрій Тимошенко відразу прокоментував інформацію і заявив, що про безквитковий проїзд точно не йдеться. Депутат начебто квиток купив, але забув удома.

 "В кінці грудня я мав їхати поїздом "Київ – Івано-Франківськ". Однак, прибувши до поїзда, виявив, що випадково залишив квиток вдома. Оскільки поїзд вже відправлявся і можливості придбати новий квиток не було, я звернувся спершу до провідника вагону, а згодом до начальника поїзда з проханням дозволити мені почекати в тамбурі, поки помічник скине мені фотографію мого квитка. Однак поставитися до пасажира по-людськи начальник поїзда не захотіла, заявила, що не має можливості перевірити, чи я дійсно придбав квиток на поїзд. Тобто, виявляється, в неї немає інформації про кількість проданих квитків і рух пасажирів. Оскільки мені необхідно було терміново відправлятися до свого округу на захід, який проводився в с. Нижній Вербіж, я спробував піднятися на поїзд, щоб почекати в тамбурі, поки мені надішлють квиток. В цей час начальник поїзда спробувала зіштовхнути мене зі сходів вагону, і я дивом, вчепившись за перила, не впав (про це інформатори чергової сенсації забули, напевно, згадати). В цей час, визнаю, в мене вирвалися дещо грубі слова на адресу начальника поїзда. Однак відразу після того, як я піднявся в тамбур, я вибачився за свій грубий вислів", – написав Юрій Тимошенко.

Він також відзначив, що провідники поставилися до нього з розумінням.

"Але таке хамське відношення начальника потяга, яка не володіє інформацією про придбані місця та скидає людей з поїзда на ходу, просто вражає. Можу лише уявити, як ця безкультурна жінка поводить себе з іншими пасажирами", – додав народний депутат.

1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: