fbpx

Надвірнянщина на різдвяні свята прийняла донеччан

Суспільство 18:27, 03.01, 2015

Серед іншого в програмі відпочинку дітей з Донецької області в Надвірнянському районі на Івано-Франківщині – поїздка на Буковель.

101 дитину в рамках програми "Різдво в Карпатах" приймає Надвірнянський район. Гостей зустріли і поселили у сім'ях у місті Надвірна та в селах району. 

"Нам випало приймати школярів 7-8 класів з Артемівського, Костянтинівського та Краснолиманського районів Донецької області. Діти будуть жити в сім'ях, де також є школярі. Родини, які хотіли взяти до себе на час Різдвяних свят гостей зі Сходу, зголошувалися самі. Дотепер маємо таку ситуацію, що люди дзвонять і запрошують дітей до себе", – розповів начальник інформаційного відділу Надвірнянської райдержадміністрації Тарас Дем'янчук. 

Програма відпочинку для донеччан, за його словами, дуже насичена. Окрім традиційно різдвяних заходів, передбачили поїздку в Яремче та на Буковель, екскурсії в музей Писанки у Коломиї та на Пнівський замок. Дітям покажуть надвірнянські музеї. А відділ культури РДА готує для них Розколяду.

Різдвяні свята на Прикарпатті відсвяткує близько тисячі дітей, які прибули сьогодні на Івано-Франківщину з Донецької, Луганської, Харківської, Миколаївської, Херсонської областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: