fbpx

Надвірнянська районна станція юних техніків відсвяткувала своє 40-ліття

Суспільство 11:13, 29.10, 2016

У районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди відзначення 40-річчя з дня заснування Надвірнянської станції юних техніків.

Свято розпочалось з гімну станції юних техніків у виконанні Антоніни Максим’юк. Вшановуючи пам’ять людей, які зробили вагомий внесок у розвиток СЮТ, а також всіх Героїв, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність України, директор СЮТ Василь Гайдаш оголосив хвилину мовчання. Також наголосив, що головним завданням педагогічного колективу навчального закладу є допомогти вихованцям відкрити їх власні потенційні сили, показати перспективу зростання; виховувати особистість, котра мріє досягти вершини своїх можливостей. Коротко розповів про історію заснування станції та про всі досягнення і здобутки за сорокарічний термін, повідомили у прес-службі Надвірнянської районної ради.

Міський голова Надвірної Зіновій Андрійович подякував педагогічному колективу навчального закладу за невтомну працю, любов до дітей, розуміння, підтримку та самовіддане служіння обраній справі; а юним технікам побажав досягнення нових творчих науково-технічних висот. За сумлінну працю, високі здобутки та внесок у розвиток науково-технічного напрямку позашкільної освіти учнівської молоді та з нагоди 40-річчя закладу міський голова нагородив грамотами Надвірнянської міської ради керівників гуртків Ігоря Гаврилюка, Михайла Плазинського та Василя Ханенка. Дипломами нагороджено вихованців СЮТ за зайняті призові місця у різноманітних обласних виставках-конкурсах та змаганнях. Кращі працівники закладу також отримали грамоти Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: