fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Надвірнянську райраду очолив "свободівець", причетний до корупційних скандалів представник "Батьківщини" став заступником

Надвірнянську райраду очолив "свободівець", причетний до корупційних скандалів представник "Батьківщини" став заступником

Політика 13:54, 03.12, 2015

Головою Надвірнянської районної ради став представник партії "Свобода" Іван Гурмак.

Іван Гурмак отримав 20 голосів "за" від 35 присутніх на установчій сесії райради депутатів (всього у складі ради 36 обранців). Окрім однопартійців, "свободівця" підтримали депутати від "Батьківщини", УКРОПу і КУНу. Кандидат від БПП "Солідарність" Сергій Волошин набрав лише 9 голосів. Фракція "Солідарності" представлена у раді 7 обранцями.

Про це повідомила КУРСу депутат райради, член Ради партії "ВОЛЯ" Тетяна Пришляк. Фракція "ВОЛІ" – 6 депутатів  не підтримала жодного з кандидатів. 

Заступником голови райради став скандальний "батьківщинівець" Ігор Писклинець, колишній голова Надвірнянської РДА. Його пам'ятають за кримінальними справами щодо "повеневих коштів" (2008 р.), а також за скандальними боргами перед клієнтами його букмекерських контор, яким довелося відстоювати свої гроші у судах. У березні 2014-го року Ігор Писклинець мав намір повернутися на посаду голови РДА, але не пройшов так звану "громадську люстрацію", яку організували місцеві учасники Євромайдану. 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: