fbpx

Надвірнянський коледж співпрацюватиме з Центром професійного безперервного навчання в Польщі

Суспільство 11:25, 24.06, 2014

В ході офіційного візиту надвірнянської делегації до Польщі Надвірнянський коледж підписав угоду про співпрацю з Центром професійного безперервного навчання в польському Прудніку.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Надвірнянської РДА, офіційна делегація  Надвірної відвідала у Прудніку (Польща) 17 виставку народної творчості і мистецького ремесла. В програмі свята Надвірнянщина була представлена народним аматорським ансамблем танцю «Горянка» та виконавцем українських пісень Романом Садруком. В складі делегації були також міський голова, депутати міської та районної рад, директор Надвірнянського коледжу.

В рамках відвідин були проведені робочі зустрічі з бурмістром м. Пруднік Францішеком Фейдихом та старостою Прудніцького повіту Радеком Радомським. За участі представників влади Польщі та України була підписана угода про співпрацю між Надвірнянським коледжем та Центром професійного безперервного навчання в м. Пруднік.

На відкритті виставки міський голова Надвірної Зіновій Андрійович за дорученням голів Івано-Франківської ОДА Андрія Троценка та Івано-Франківської обласної ради Василя Скрипничука вручив голові українсько-польського товариства “Nadworna” Адаму Кархеру відзнаку Івано-Франківської ОДА – медаль “За заслуги перед Прикарпаттям” та подяку від громади Надвірнянщини за активну підтримку ідей Революції гідності та прагнень українського народу до вступу в Європейський Союз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: