fbpx

Надвірнянці пікетували прокуратуру з вимогою відставки її очільника

Суспільство 20:11, 16.06, 2014

Активісти Самооборони, Правого сектору та звичайні мешканці Надвірної провели мітинг біля будівлі прокуратури Надвірнянського району. Люди вимагали звільнення керівника Надвірнянської прокуратури Назара Грицюка, який, за словами активістів, не виконує своїх обов'язків.

Також на вимогу пікетувальників до Надвірної приїхав керівник обласної прокуратури Ігор Настасяк. Громадяни скаржилися обласному прокурору на численні факти корупції в районі. Зокрема, йшлося про корупцію в освітній та медичних галузях. Люди обурені тим, що на звернення жителів Надвірнянщини прокуратура не реагує. Ігорю Настасяку довелося влаштувати імпровізований прийом громадян просто неба, приймаючи як індивідуальні, так і колективні скарги від людей, яких до цього ігнорувала районна прокуратура. 

Керівник обласної прокуратури повідомив пікетувальникам, що тільки недавно, 13 червня, завершилася перевірка роботи Надвірнянської прокуратури. Про її результати та кадрові висновки з неї громада району дізнається 18 червня. Також Ігор Настасяк запевнив: якщо люди вимагатимуть більш глибокої перевірки, він задовольнить прохання громади. Після цього активісти розійшлись. 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: