fbpx

Надзвичайники з'ясовували, звідки у селах під Франківськом різкий аміачний запах

Суспільство 07:15, 13.05, 2018

У селах Клузів та Ямниця Тисменицького району працювала мобільно-оперативна група в складі начальника відділу надзвичайних ситуацій Тисменицької РДА та начальника Тисменицького райвідділу обласного управління ДСНС.

12 травня з 23.20 до чергових обласного управління ДСНС почали поступати телефонні дзвінки про відчуття в селі Клузів Тисменицького району та на прилеглій території Ямниці поблизу населеного пункту різкого аміачного запаху.

У телефонному режимі диспетчерами У ДСНС в області було проведено обмін інформацією між службами взаємодії про можливі несанкціоновані викиди в повітря на території підприємств та організацій, розташованих поблизу. Згідно з отриманими даними витоків небезпечних речовин не зареєстровано.

Щоб з’ясувати, звідки в повітрі сторонній запах, в селах Клузів та Ямниця працювала мобільно-оперативна група ДСНС. 

Попередньо встановлено, що впродовж дня 12 травня, зранку та ввечері, на територіях сільськогосподарських полів ДП "Ямниця" за допомогою спецтехніки проводились роботи з внесення пестицидів та аміачних добрив, що в подальшому могло привести до утворення в повітрі специфічного запаху.

Надзвичайники запланували роботу комісії, яка має встановити остаточну причину утворення в повітрі аміачного запаху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: