fbpx

"Нам прикро, що хлопці бачать в нас ворогів", – ГО "ФРІ" відповіла націоналістам, які зірвали лекцію про фемінітиви

Суспільство 19:15, 20.03, 2018

Активісти громадської організації "ФРІ" обурені агресивним ставленням хлопців, які представилися націоналістами і зірвали лекцію про фемінітиви.

Про йдеться у зверненні ГО "ФРІ", яке надійшло на адресу редакції.

Нагадаємо, вчора у книгарні "Є" в Івано-Франківську мала відбутися лекція-дискусія "Поговоримо про фемінітиви". На захід прийшли кілька місцевих хлопців, які представилися активістами товариств "Карпатська Січ" і "Сокіл" та зірвали захід.

"Наразі представники "Карпатської Січі" наводять на нас наклепи про те як пройшла подія, і не тільки. Ми вкрай обурені таким агресивним ставленням з їхнього боку. На наш захід прийшло близько 12 хлопців, які назвали себе активістами товариств "Карпатська Січ" та "Сокіл". Було очевидно, що на даний захід вони прийшли тільки з однією метою  зірвати його. Спочатку вони не дали провести перед початком заходу презентацію нашої організації, перебиваючи нашого хлопця, зі словами цитуємо: "Не говори бабським голосом", в результаті чого презентація була проведена тільки на половину. Як тільки почала говорити лекторка, і впродовж всього заходу, від них лунали наступні питання і коментарі: "Ви патріотка?», "Що для вас патріотизм?", "Вас фінансує Америка", згадали Путіна, назвали лекторку "істотою без статі", а нас збоченцями. Жодної дискусії не було, вони просто проводили агресивні напади. Під кінець один із організаторів сказав хлопцям із "Карпатської Січі" "дякую, що прийшли на наш захід" і потиснув найактивнішому із них руку, після чого так званий активіст демонстраційно витер її об свою куртку",  йдеться в заяві.

Представники ГО "ФРІ" нарікають на звинувачення й наклепи з боку активістів "Карпатської Січі".

"Нам прикро, що хлопці бачать в нас ворогів, адже ми завжди були патріотами своєї країни. З їхнього боку відчувається тільки лють та ворожість», – вважають у ГО "ФРІ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: