fbpx

Напередодні Нового року ветерани ІФНМУ зустрілися в університетському кафе. ФОТО

Суспільство 13:47, 02.01, 2018

У п'ятницю, 29 грудня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулась передноворічна зустріч ветеранів навчального закладу.

Зустріч ветеранів відбулась в університетському кафе стоматологічного корпусу. Зібралися близько 30 колишніх викладачів університету. Зустрітися з ветеранами прийшли ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко, перший проректор, професор Ганна Ерстенюк, голова профкому співробітників вишу, професор Любомир Заяць.

Такі зустрічі для колишніх працівників університету відбуваються щорічно, і ветерани дуже їх цінують, інформує прес-служба університету.

"Ми не знаємо ще одного університету, який би робив подібні свята для своїх ветеранів,  говорить голова об’єднання ветеранів ІФНМУ "Турбота" Дана Вівчар.  Ми щиро вдячні за таку увагу до нас, за можливість зустрітися з колегами, згадати наші роки в університеті, обмінятися новинами. Для нас дуже важливий кожен дзвінок, кожне привітання, кожне добре слово. Тож хотілося б, аби, крім ректорату, про нас згадували і наші рідні кафедри, де ми пропрацювали все життя".

"Це наші вчителі, батьки, старші колеги,  каже ректор Микола Рожко.  Ми дуже раді, що маємо таких активних ветеранів, бо для нас дуже важливими є їхня думка, слово, поради. Ми разом прожили ще один рік і щиро раді зібратися таким поважним колективом. Ми разом радіємо успіхам нашого університету, разом переживаємо за невдачі. І хочемо, щоб ще довго-довго наші ветерани були разом з нами".

"Дякуємо нашим ветеранам за те, що вони сьогодні з нами, зробити цей подвиг, прийти на цю зустріч було непросто, але ми тішимося від того, що вони тут,  говорить перший проректор Ганна Ерстенюк.  Ми щиро раді бачити наших ветеранів. Такі зустрічі додають нам оптимізму, радості і здоров’я. Бажаємо, найголовніше, здоров’я, а також доброго спілкування, багатьох зустрічей ще багато-багато років!"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: