fbpx

Нардеп Мосійчук розповів про кричущі порушення на 85-му виборчому окрузі. ВІДЕО

Політика 10:18, 15.07, 2016

Народний депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук на брифінгу у Верховній Раді розповів про кричущі порушення на 85-му виборчому окрузі (Калуський, Рогатинський та частина Галицького району).

За словами Мосійчука, серед порушень – підкуп виборців та масштабна скупка голосів через голів селищних рад, незаконна агітація, маніпуляції при формуванні ОВК та ДВК з метою подальших фальсифікацій результатів виборів, і найжорсткіше – погрози агітаторам, перешкоджання їх роботі, стеження за кандидатами та напади на виборчі штаби і приймальні народних депутатів. 

"На цих довиборах у Верховну Раду одразу стає видно, хто є хто за методами їх роботи. Проте дарма старається банда бариг – ми не дамо ані вкрасти голоси в наших кандидатів, ані зірвати вибори. Радикальна партія Олега Ляшка буде пильнувати на кожній дільниці, фіксувати будь-які порушення і перешкоджати злочинцям. Ми не дамо нікому уникнути відповідальності за фальсифікації результатів народного волевиявлення. Українці мають право обрати достойних представників їх інтересів до парламенту, і ніхто не повинен в них це право відбирати",  написав Мосійчук в себе на сторінці facebook. 

                                                                      Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: