fbpx

Нардеп Ольга Сікора потрапила в ДТП

Суспільство 17:24, 23.05, 2014

У середу, 21 травня, близько 18.30 поблизу міського парку культури та відпочинку імені Івана Франка у Калуші сталася ДТП: Volkswagen Touareg народного депутата Ольги Сікори зіштовхнувся із ВАЗ 21099, за кермом якого, за деякою інформацією, були жителі Вінницької області.

Зіткнення двох автомобілів відбулося поблизу міського парку культури та відпочинку імені Івана Франка, на «трикутнику». Народний депутат рухалася центральною дорогою — вулицею Бандери. ВАЗ 21099 виїжджав на центральну дорогу з боку Височанки. ВАЗ не пропустив Volkswagen Touareg, через що відбулося зіткнення. У результаті ДТП ніхто не постраждав, пишуть Вікна.

Однак дорожньо-транспортна пригода набула значного резонансу і зібрала чимало правоохоронців. Хтось із «глядачів» навіть зателефонував на “гарячу лінію” калуського “Автомайдану”.

За словами координатора «Автомайдану» Володимира Павліва, на момент, коли він приїхав на місце події, ніхто із учасників ДТП не мав претензій один до одного. Відтак, переконавшись, що оформлення ДТП відбувається відповідно до закону, учасники “Автомайдану” поїхали.

Справа занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Офіційної інформації від правоохоронців наразі немає. 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: