fbpx

Нардеп Марцінків "залив кров'ю" "Сбербанк Росії" в Івано-Франківську

Суспільство 16:27, 24.06, 2014

Івано-франківські активісти під «Сбербанком Росії» провели флешмоб «Не фінансуй країну-окупанта». Націоналісти у театралізованій формі закликали мешканців міста не користуватися послугами російських банків і таким чином зменшити фінансування ворожої армії.

Своєю міні-виставою активісти "Студентської Свободи" демонструють, що люди, які тримають гроші у російських банках, фактично фінансують війська Російської Федерації.

Депутат обласної ради Василь Попович закликав франківських підприємців «не спокушатися на ті копійки і не здавати приміщення в оренду під російські банки та інші установи».

Сценарій вистави простий: перед відділенням «Сбербанку Росії» відбувається мітинг проти окупації української території російськими військами, з іншого боку сидить голова банку, якому громада несе свої гроші. Протестувальники закликають вкладників не робити цього, проте до закликів ніхто не дослухається. Мітинг не подобається директору банку, тож він викликає зелених чоловічків, щоб «розібратися» з українцями. Сепаратисти за гроші українських вкладників виконують замовлення та розстрілюють протестувальників.

За словами організаторів, кров українців, загиблих від рук сепаратистів, – на руках і тих, хто у теперішніх умовах користується послугами російських банків.

До акції долучився народний депутат Руслан Марцінків, який на завершення вистави «залив кров'ю» східці до приміщення «Сбербанку Росії».

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: