fbpx

Народні депутати України не хочуть виборів до парламенту за новими правилами

Політика 14:22, 17.06, 2014

Народні депутати провалили голосування за включення до порядку денного сесії законопроекту № 4906-1 «Про вибори народних депутатів України», який передбачав виконання вимог громадськості до нового виборчого законодавства.

За відповідне рішення проголосували лише 167 народних депутатів, повідомляє ЧЕСНО.

За включення законопроекту до порядку денного не проголосували 17 з 85 членів фракції ВО «Батьківщина», зокрема сумісники-губернатори Валерій Лунченко та Юрій Одарченко, а також Геннадій Зубко, якого 10 червня було призначено заступником голови Адміністрації Президента.

З «УДАРу» законопроект не підтримало 6 депутатів з 40, а саме: Ірина Геращенко, Сергій Куніцин, Тарас Кутовий, Андрій Путілов, Рустам Раупов та Віктор Чумак. Всі 32 депутати, що є членами фракції ВО «Свобода», підтримали включення законопроектів до порядку денного.

З фракції «Партії регіонів» за внесення законопроектів до порядку денного проголосував лише один нардеп. Зацікавлених у нових виборчих правилах у лавах КПУ не знайшлося.

З прикарпатських нардепів "за" включення законопроекту до порядку денного проголосували усі (Василь Гладій, Роман Чернега, Олесь Доній, Дмитро Шлемко, Ольга Сікора, Володимир Шкварилюк, Руслан Марцінків, Руслан Зелик, Олександр Шевченко, Юрій Дерев'янко), окрім нардепа-"тушки" Володимира Купчака, який був відсутній. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: