fbpx

"Народний мер" Слов'янська Пономарьов перейменував місто на Путінськ. Блогери пропонують – на Х#йловськ

Політика 12:45, 04.06, 2014

Самопроголошений мер українського міста Слов’янськ В’ячеслав Пономарьов перейменував цей населений пункт в Путінськ нового державного утворення «Новоросія». На цьому Пономарьов не зупинився і запропонував так вчинити і з іншими містами Донбасу: Донецьк перейменувати в Путіно, Луганськ – у Путінград, а Горлівку – у Володимирволодимировка.

За задумом Пономарьова, подібні перейменування повинні допомогти сепаратистам досягти перемоги в боротьбі з українськими силовиками і отримати допомогу від президента РФ.

Про це повідомляє Іnforesist.

«Тут далеко ходити не треба, варто лише згадати Сталінградську битву, яка стала переломним моментом в ході Великої Вітчизняної. Тоді всі розуміли, що головнокомандувач радянської армії Сталін не дозволить, щоб місто, назване його ім’ям, було узято ворожою армією. Так само і тут – варто лише правильно перейменувати населені пункти, і це вплине не тільки на бойовий дух ополченців, але і на їх підтримку з боку Володимира Володимировича. Якщо раніше Путін публічно дистанціювався від нашої боротьби, то тепер він цього зробити не зможе, адже це тепер безпосередньо зачіпає його его», – заявив на прес-конференції Пономарьов.

Він також звернувся до інших лідерів сепаратистів – до «голови ДНР» Дениса Пушиліна і «голови ЛНР» Валерія Болотова із закликом провести подібні «важливі перейменування». Наприклад, місто Донецьк, що носив раніше «горде ім’я» Сталіно, назвати Путіно, Луганськ (перш Ворошиловград) – Путінград, а Горлівку – Володимироволодимирівкою.

Ідеї "народного мера" висміяли користувачі соціальних мереж. Блогери радять сепаратистам перейменувати Слов'янська на Х#йловськ:
 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: