fbpx

Наступного року в політ навколо Місяця вирушать туристи

Стиль життя 20:06, 28.02, 2017

Двоє космічних туристів почнуть підготовку до польоту навколо Місяця в 2018 році, вони вже внесли великий депозит, повідомив генеральний директор американської компанії SpaceХ Ілон Маск.

"Наступний рік буде великим роком для відправки людей на космічну станцію і, сподіваюся, за її межі", – сказав Маск журналістам, передає Укрінформ

За словами голови компанії, двоє космічних туристів "вже внесли великий депозит" за політ навколо Місяця в наступному році.

"Ми раді повідомити, що в компанію SpaceХ звернулися двоє приватних громадян з приводу подорожі навколо Місяця в кінці наступного року… Ми плануємо провести тести на стан здоров’я і тести на придатність, а також розпочати початкову підготовку в цьому році", – йдеться в прес-релізі компанії, розміщеному на сайті.

Відзначається, що інші охочі також висловили великий інтерес до подібних польотів.

SpaceХ буде використовувати той самий стартовий майданчик на мисі Канаверал, штат Флорида, яким послуговувалися для місій програми "Аполлон" (програма пілотованих космічних польотів космічного агентства США НАСА, прийнята в 1961 році з метою здійснення першої пілотованої висадки на Місяць і завершена в 1975 році).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: