fbpx

Наталя Каблюк і "The Back Seat Bingo" зібрали "тусу" в івано-франківському барі

Культура 21:11, 16.07, 2014

У барі "ГОСТ" в Івано-Франківську відомий фотограф Наталя Каблюк презентувала виставку "Bingo", присвячену друзям-музикантам гурту "The Back Seat Bingo".

Автором такої ідеї – влаштувати спільні концерт і фотовиставку став фронтмен і вокаліст гурту Юрій Шацький. Їх з Наталею поєднують роки дружби. І коли Юра попросив зробити невеличку фотосесію для групи, відмовити було неможливо.  

"Ідея фотосесії прийшла відразу – оскільки вони грають в стилі рок-н-рол, хотілось чогось яскравого. Допомогли реалізувати цю ідею дівчата-моделі з Star Face Family", – розповідає Наталя.

Гурт "The Back Seat Bingo" тим часом готується до запису дебютного альбому, і цей концерт став першим промо до нього. Презентацію в Івано-Франківську музиканти планують провести 8 жовтня, коли гурт відзначатиме два роки з дня заснування. Не виключають, що на обкладинку піде одна з фотографій Наталі Каблюк.

Юрій Шацький розкрив кореспонденту КУРСу таємницю назви гурту:

"The Back Seat Bingo" – це ідіома з англійської, що означає обійми й поцілунки на задньому сидінні автомобіля. От уявіть собі: після нашого концерту парочки, з котрих витиснені всі соки, сідають в машину, їдуть в місце на кшталт івано-франківського "Голлівуду" і романтично проводять час… Зірки… Вогні міста… Це ж прекрасно!
Відкриваю карти: нова назва "B I N G O" – у зазначеному вище сенсі, але не тільки на задньому сидінні авто…"

Сьогодні в барі "ГОСТ" спільними зусиллями музиканти і фотограф зібрали друзів і знайомих, а виставка і концерт стали лише приводом, щоб влаштувати "тусу", як зізнається Наталя. 

1

25-річна Наталя Каблюк займається фотографією вже 8 років. Для неї це вже третя виставка.

Незвично, але вперше на широкий загал Наталя презентувала серію своїх фоторобіт Ukraina цього року за кордоном. У місті Лодзь, Польща, автор показала 20 робіт, присвячених подіям в Івано-Франківську та в державі загалом. Друга виставка відбулась у стилі фешн для конкурсу Star Face.

Найбільше Наталя любить фотографувати людей:

"Найбільше люблю фотографувати людей, тому що кожна людина – це маленький світ, який надихає. Також дуже багато часу ми подорожуємо, набираємось досвіду в інших країнах, що дозволяє по-іншому ставитись до речей.

Я вважаю, що кожен фотограф, навіть початківець, має свій власний стиль у фотографії. І на стиль робіт фотографа впливає його внутрішній світ, його оточення та відношення до життя і самої фотографії загалом.

Я люблю казки і все, що з ними пов’язано, тому досить багато образів для зйомок черпаю саме з них. Улюблена – "Аліса в країні чудес".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: