fbpx

Найбагатша жінка Польщі приїхала до Івано-Франківська, щоб знайти бізнес-партнерів

Суспільство 12:27, 13.04, 2017

13 квітня ділові жінки Івано-Франківська мали змогу познайомитися з найбагатшою жінкою Польщі Домінікою Кульчик.

Вона займається благодійною діяльністю, освітою, бізнесом і гуманітарною допомогою, пише Фіртка.

Це перший офіційний візит пані Домініки Кульчик на Прикарпаття. Мета її приїзду – познайомитись із діловими жінками Прикарпаття, поділитись власним успішним досвідом, розповісти про можливі напрями співпраці та підтримки жінок, розповісти про майбутні проекти, об’єднатись навколо благодійності.

На початку Форуму, котрий відбувся в Торгово-промисловій палаті, з вітальним словом виступила прикарпатська благодійниця, дружина голови ОДА Людмила Гончарук.

“Дуже приємно бачити таку велику кількість жінок, незважаючи на те, що скоро Великдень і у господинь багато роботи. Жінки Прикарпаття завжди надихали та були рушієм”,  зазначила Людмила.

Домініка Кульчик під час свого виступу розповіла, що любов до України привив їй батько. Його останній візит на Прикарпаття відбувся саме в костел у селі Михальче (Городенківського району  ред.).

“Ми вирішили підтримати цей костел, адже переконані, що матеріальні речі не мають сенсу, якщо нема Бога. Тому я беру участь у Фонді, який був створений батьком. Ми їздимо світом, щоб зрозуміти, що потрібно людям. Я дуже вдячна, що сьогодні можу згадувати тут батька”,  відмітила Домініка Кульчик.

Відтак презентувала відеоролик про Майдан та війну в Україні.

Сьогодні 100 тисяч гривень від Фонду Домініки Кульчик передадуть на закупівлю автомобіля для паліативноі допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: