fbpx

Найпопулярнішими іменами серед новонароджених у Калуші стали Вероніка та Владислав

Суспільство 15:59, 29.12, 2014

Серед дівочих імен в 2014 році на Калущині найпопулярнішими були Вероніка, Мілана, Злата та Софія. До речі, останнє – серед улюблених вже кілька років поспіль. Натомість з "моди" вийшли імена Анастасія та Христина, які в рейтингу популярності були впродовж багатьох років.

Що ж стосується новонароджених хлопчиків, то батьки найчастіше давали їм імена Владислав, Артем і Арсен, Андрій і Олександр, які були популярні у 2013 році, минулоріч вже відійшли.

Про це повідомляє Калуш.фм з посиланням на реєстраційну службу Калуського міськрайонного управління юстиції.

Серед дитячих імен нерідко траплялися і нетрадиційні. Так, у минулому році дівчаток нарікали такими іменами як Асія, Домініка, Естер та Ясмін, а хлопчиків – Даян, Нікіта, Сандро, Йоан та Ельдар. Одна сім’я назвала свого сина і старовинним іменем Гордій, яке раніше в Калуші практично не зустрічалося.

Окрім того, батьки дають своїм малюкам і подвійні імена. Так, у 2014 році у місті з’явилися Георгій-Олександр, Ганна-Софія та Вікторія-Еріка. Втім працівники відділу державної реєстрації актів цивільного стану пояснюють батькам, які обирають подвійні імена, що протягом життя одне ім’я в документах має здатність "губитися", і тоді виникають проблеми. Тож тим, хто все-таки дає своїй дитині подвійне ім’я, потрібно про це пам’ятати.

До речі, не обійшлося у минулому році і без зміни імен. Їх захотіли поміняти 53 калушан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: