fbpx

НАЗК відправило до суду адмінпротокол на депутатку Івано-Франківської міськради

Суспільство 12:59, 10.01, 2019

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду два протоколи про адміністративні правопорушення, складені стосовно депутата Івано-Франківської міськради за вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів.

Протоколи про адміністративні правопорушення, складені за недотримання вимог Закону України "Про запобігання корупції" щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, повідомляє прес-служба НАЗК.

Два протоколи про адміністративні правопорушення складено стосовно депутата Івано-Франківської міської ради Олександри Федорук, яка не повідомила про наявний у неї реальний конфлікт інтересів та проголосувала за відведення земельної ділянки суб'єкту господарювання, у якому сама ж є учасником.

Таким чином, депутат вчинила адміністративні правопорушення, передбачені частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Передача протоколу до суду є підставою для провадження у справі про адміністративне правопорушення у судовому порядку, зазначає НАЗК.

Олександра Федорук – депутатка Івано-Франківської міської ради від політичної партії "Об’єднання "Самопоміч". 

КУРС писав, що НАЗК почало перевірку щодо депутатки Івано-Франківської міськради – Олександра Федорук на сесії проголосувала за відведення земельної ділянки для ТОВ "ЮТІМ". 

Читайте також: Прикарпатську суддю покарали за те, що прийняла рішення на користь підприємства свого батька

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: