fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Незадоволена обслуговуванням жителька Тернопільщини розбила вхідні двері івано-франківського розважального закладу

Незадоволена обслуговуванням жителька Тернопільщини розбила вхідні двері івано-франківського розважального закладу

Суспільство 09:15, 04.06, 2014

В Івано-Франківську за нецензурні висловлювання і бійку з працівниками закладу правоохоронці затримали п'яну жительку Тернополя.

Як поавідосили "КУРСу" у прес-службі ДСО, в Івано-Франківську на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в кафе-барі по вулиці Симоненка. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

На місці події бармен закладу вказав правоохоронцям на невідому особу, яка неадекватно поводилась – висловлювалася нецензурною лайкою, бешкетувала і розбила склопакет вхідних дверей. Зазначену особу було затримано.

Під час розслідування обставин події правоохоронці з’ясували, що жінка відпочивала у кафе з друзями. Невдовзі вона, незадоволена обслуговуванням, почала нецензурно висловлюватися на адресу працівників закладу, а згодом і інших відвідувачів. Побачивши, що ніхто не реагує на її незадоволення, жінка почала шарпати бармена за одяг і вдарила його. Під час штовханини невідома ще й розбила склопакет вхідних дверей.

44-річну жительку Тернопільщини працівники міліції доставили до міського відділу для винесення належного процесуального рішення. Сума збитків встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: