fbpx

Нічим рятувати: міська рятувальна служба потребує нової техніки

18:35, 21.10, 2017

Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба потребує техніки і обладнання.

Про це повідомив її керівник Олег Бевський. За його словами, наразі ця комунальна установа має один пожежний автомобіль-цистерну на базі вантажівки "ЗіЛ-130" та бензопилу, пише Західний кур'єр.
"У нас служба патріотична, а машина не дуже – "ЗіЛ-130". Треба нову машину європейського класу, бо на цій встидно виїжджати. Потрібне оснащення, бо є лише бензопила. Тому хотілося б допомоги від міської влади", – пояснив своє прохання Бевський.
За його підрахунками, для належної роботи міської аварійно-рятувальної служби до кінця року потрібно 800 тисяч гривень разом із зарплатою для її працівників.
Як розповів Олег Бевський, міську аварійно-рятувальну службу, внаслідок змін у законодавстві, створили у 2017 році на базі колишньої міської пожежної команди, котра діяла з 2007 року. У її структурі є два відділення – пожежогасіння та аварійно-рятувальне.

На чергування заступають чотири бойові караули у складі 3-4 рятівників. З початку року вони здійснили 203 виїзди на пожежі та інші надзвичайні події. А протягом березня-вересня підрозділ ніс бойове чергування вахтовим методом на території міського сміттєзвалища комунального підприємства "Полігон".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: