fbpx

Німецький посол засоромився від слів Анушкевичуса

Політика 17:00, 16.09, 2014

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Крістофом Вайлем.

Віктор Анушкевичус подякував послу за співпрацю в економічному секторі, оскільки 3% промислової продукції Івано-Франківська експортується в Німеччину.

"За шість місяців цього року обсяг експортної продукції до Німеччини склав 92,8 млн доларів. Для нас це дуже важливо, бо в тих умовах, в яких перебуває Україна, важливо, щоб не відбувся серйозний спад економіки", – сказав Анушкевичус.

"Шановний пане мер, я трохи засоромлений за ваші такі люб’язні слова. Ми з вами познайомилися сьогодні об 11.05, але в мене таке відчуття, що ми з вами знайомі набагато давніше. Ви справді мене дуже по-дружньому приймаєте в своєму місті", – відповів Посол міському голові.

Він відзначив, що Німеччина є другом України, і запевнив, що після ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС європейський ринок відкриється для України.

Після обміну люб’язностями Анушкевичус "подякував" журналістам, оскільки захотів віч-на-віч з Послом поділитися своїми думками про війну на Сході України.

1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: