fbpx

Обласна влада обіцяє прозвітувати, куди пішли кошти громади, передбачені на забезпечення армії

Суспільство 15:21, 11.06, 2014

Перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Семко провів організаційне засідання робочої групи, яка створена для вивчення і аналізу придбання матеріально-технічних засобів для укомплектування 5-го батальйону територіальної оборони області, створення належних умов для служби військовослужбовців.

Робоча група створена спільним розпорядженням облдержадміністрації і обласної ради, яка вивчить і проаналізує факти, наведені депутатами і представниками громадських організацій на сесії обласної ради 6 червня 2014 року.

Тоді критикувалось керівництво військового комісаріату за неналежну підготовку батальйону  територіальної оборони області, незабезпеченість військовослужбовців бронежилетами та кевларовими касками, незадовільні побутові умови тощо. Робоча група, в яку ввійшли правоохоронці, депутати обласної ради з різних фракцій, представники громадських організацій, фахівці фінансової інспекції та інших контролюючих організацій, найближчим часом проаналізує наведені факти та прозвітує громадськості про свою роботу.

«Було виділено з обласного бюджету 2,5 млн. гривень для укомплектування цього батальйону, – наголосив Семко. – Чимало людей, підприємств і організацій надавали благодійну допомогу. Тому люди хочуть знати, куди пішли їхні гроші і чи раціонально вони використовувались».

На засіданні визначено обов’язки між членами робочої групи і дано відповідні доручення, про виконання яких вони прозвітують на наступному засіданні.

Робоча група звітуватиме на позачерговій сесії обласної ради, яка, орієнтовно, має відбутися наступного тижня, повідомляє прес-служба ІФ ОДА.

Як повідомлялося раніше, у Делятині Надвірнянського району дислокується батальйон №5 територіальної оборони області. Загалом, з цільового фонду на потреби формування батальйону територіальної оборони області було спрямовано в середньому 6 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: