fbpx

Обласна влада запевняє, що прикарпатський батальйон є одним з найкращих в Україні

Політика 15:58, 27.06, 2014

Голова робочої комісії з перевірки повноти отримання п'ятим батальйоном територіальної оборони матеріально-технічних засобів та їхньої якості Володимир Семко повідомив, що на сьогоднішній день батальйон забезпечений необхідним обмундируванням і засобами захисту та є одним з найкращих щодо цього в Україні

Як повідомили КУРСу у прес-службі Івано-Франківської ОДА, в Івано-Франківській області відповідно до спільного розпорядження голови облдержадміністрації Андрія Троценка та голови облради Василя Скрипничука від 12 червня поточного року було створено робочу групу для перевірки законності придбання, якісного стану та наявності матеріально-технічних заходів для укомплектування 5-го батальйону територіальної оборони.
 

Згідно з розпорядженням, голови районних державних адміністрацій, голови міст обласного значення, керівники підприємств, установ та організацій в області представили голові робочої групи інформацію щодо надання допомоги у матеріально-технічних засобах 5-го батальйону територіальної оборони у кількісному та вартісному вигляді. В свою чергу, департаменти фінансів та економіки облдержадміністрації, а також управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи надали звіти щодо придбання матеріально-технічних засобів за рахунок державного бюджету.

Перший заступник голови облдержадміністрації, голова робочої групи Володимир Семко організував перевірку повноти отримання 5-им батальйоном матеріально-технічних засобів, їх якісний стан та порядок обліку. Як зазначив Володимир Семко, робоча група провела три засідання, одне з яких відбулося на виїзді в селище Делятин, в якому дислокується батальйон.

На сьогоднішній день батальйон, в якому проходять службу 421 військовий, повністю забезпечений необхідним обмундируванням і засобами захисту та є одним з найкращих щодо цього в Україні.

Нагадаємо, що батальйон формували з добровольців і оформляли їх як учасників мобілізації, адже це дозволить пізніше видати їм максимальний соціальний пакет від держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: