fbpx

Облдержадміністрація створила "гарячу" лінію та телефон довіри для прикарпатців

Суспільство 18:18, 21.11, 2017

"Гаряча" телефонна лінія облдержадміністрації функціонує з метою оперативного реагування на звернення мешканців області, а телефон довіри – задля оперативного реагування на звернення щодо неправомірних дій, порушень чинного законодавства посадовими особами органів виконавчої влади з питань, що належать до повноважень ОДА.

Про це повідомляється на сайті ІФ ОДА.

Телефон довіри, як і "гаряча" телефонна лінія, працює щоденно, крім вихідних та святкових днів: понеділок  четвер з 8.00 до 17.15 години, у п'ятницю  з 8.00 до 16.00 години. Прикарпатці можуть звернутися до облдержадміністрації на телефон довіри за номером 55-26-88, на "гарячу" телефонну лінію – 55-18-68.

Звернення громадян, які надходять на телефон довіри, подаються для розгляду голові облдержадміністрації. Відповідно до доручення голови облдержадміністрації, такі звернення можуть надсилатися структурним підрозділам ОДА, райдержадміністраціям, виконавчим комітетам міських рад, територіальним підрозділам центральних органів виконавчої влади, підприємствам, установам, організаціям області для розгляду та інформування авторів звернень. Ці звернення розглядаються у тому ж порядку, що й письмові звернення громадян відповідно до Закону України "Про звернення громадян".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: