fbpx

Обслуговування пришкільних таборів Тисменицького району обійшлося районноу бюджету у 280 тисяч гривень

Суспільство 08:50, 05.06, 2014

У Тисменицькому районі на роботу 34 пришкільних таборів з районного бюджету витратили 280 тисяч гривень. Загалом оздоровитися та пройти навчання у пришкільних таборах району зможуть біля чотирьох тисяч дітей.

34 пришкільні табори з денним перебуванням  дітей розпочали роботу на території Тисменицького району. Головною метою їхньої роботи є забезпечення повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей, створення належних умов для перебування дітей та розвитку їх творчих здібностей, запобігання дитячій бездоглядності.

Цікаво, весело та активно проводитимуть час у цих закладах 3955 дітей віком від 7 до 16 років. Серед них  діти, які користуються пільговим правом на відпочинок.

Фінансове забезпечення на відпочинок у пришкільних таборах становить 280 тисяч гривень.

Табір

Підготовка до проведення відпочинкової кампанії у районі розпочалася ще у квітні 2014 року. З цією метою відділом освіти районної державної адміністрації було проведено ряд організаційних заходів та підготовлено пакет документів, які повинні бути у навчальному закладі, де функціонуватиме пришкільний відпочинковий табір з денним перебуванням дітей.

Крім того, спільно з Богородчанським міжрайонним управлінням Держрайсанепідслужби обстежено навчальні заклади щодо готовності їх до відкриття відпочинкових пришкільних таборів, складено відповідні акти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: