fbpx

Очільник Прикарпаття зобов’язав підлеглих моніторити ситуацію з грипом

Суспільство 13:44, 19.01, 2016

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук 18 січня підписав розпорядження "Про епідемічну ситуацію з грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій на території області".

У документі йдеться про ряд першочергових заходів задля недопущення погіршення епідемічної ситуації на теренах Прикарпаття.

Відповідно до розпорядження, голови райдержадміністрацій та міські голови міст обласного значення повинні забезпечити проведення постійного моніторингу стану захворюваності, рекомендувати продовжити канікули у загальноосвітніх та позашкільних і призупинити навчально-виховний процес у дошкільних навчальних закладах до 1 лютого, оприлюднити відповідну інформацію в засобах масової інформації, а також забезпечити заклади охорони здоров’я медикаментами, засобами індивідуального захисту тощо.

Слід зазначити, що департаменту освіти і науки облдержадміністрації доручено клопотати перед органами місцевого самоврядування про запровадження додаткових канікул для школярів, призупинення навчально-виховного процесу в дошкільних та позашкільних закладах, за необхідності – про призупинення навчально-виховного процесу й у вищих навчальних закладах.

Нагадаємо, департамент охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА спільно з епідеміологічною службою області рекомендували всім навчально-виховним закладам області продовжити канікули до 1 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: