fbpx

"Океан Ельзи" представив новий кліп на пісню "Сонце". ВІДЕО

Культура 21:43, 23.05, 2017

23 травня відбулась прем'єра музичного відео на пісню "Сонце" з альбому ОЕ "Без меж". В той час як група завершує великий концертний "Світовий тур 2016-2017" на підтримку альбому "Без меж", режисер та давній друг гурту Віктор Придувалов представляє нову відеороботу для ОЕ на пісню "Сонце".

"Я завжди знімаю відео на образах, що виникли як перші реакції на прослуховування пісні. Почувши "Сонце", я побачив дві картинки: головних героїв, що стоять, взявшись за руки на даху над містом, а вечірнє сонце ховається в їхніх долонях, та саму групу, яка грає на фоні величезної зірки на ім'я Сонце… Все інше вже вибудовувалось пізніше, під час роботи на сценарієм", – розповів режисер Віктор Придувалов.

Придувалов є режисером таких культових для групи відеоробіт, як "Холодно", "Кішка", "Без бою", "Все буде добре".

"Вже під час монтажу, коли в кадрі поряд з ОЕ знову з'являється місто з дахами будинків, виникло невелике відчуття дежавю, щоправда, багато років тому то був Львів, а тепер Київ. Хоча під час роботи над сценарієм я взагалі не думав про це. Так дивно і тонко інколи в нашому житті проявляються певні речі…" – відзначив Придувалов.

Зйомки проходили в квітні 2017 року в Києві, під час невеликої перерви в гастрольному графіку музикантів. В головних ролях знялись Анатолій Сачівко (хореограф-постановник, засновник хореографічного об'єднання Apache Crew) та Анастасія Шульга.

"В моїх роботах ніколи немає випадкових людей. Я відчуваю героїв, і вже під внутрішній референс йде вибір акторів. Анатолій – головний герой – це стовідсоткове потрапляння в настрій та образ персонажа", – розповів режисер про вибір головних героїв.

До речі, спеціально для кліпу була зведена оновлена версія пісні. Всеукраїнська радіопрем'єра "Сонце" (radio edition) запланована на 25 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: