fbpx

Олег Ляшко: На мітингу у Франківську у мене стріляли

18:10, 17.10, 2014

Олег Ляшко заявив, що на віче в Івано-Франківську в нього стріляли. Лідер Радикальної партії підозрює в організації провокацій кандидата в депутати Олександра Шевченка.в

Про це Олег Ляшко написав на своїй сторінці у Фейсбуці. 

"Зараз прилетів у Франківськ, а біля трапу літака зустрічає камера "Плюсів". Питають, скільки коштує переліт? Дорого. Але іншого способу за один день зустрітися в двох обласних центрах із своїми виборцями і вечором бути в Шустера немає. Вибачайте, що трачу гроші спонсорів на зустрічі з виборцями, а не на вілли чи відпочинок з коханками в Монако", – написав Олег Ляшко перед мітингом.

На Вічевому майдані, як повідомляв КУРС, виступ Олега Ляшка намагалися зірвати і перекричати невідомі молодики. Олег Ляшко закликав франківців не голосувати за кандидата, який "без матюка два слова не зв'яже", нагадуючи про свою сутичку з Олександром Шевченком в кулуарах Верховної Ради. "Франківці, ви бачили те відео, де в нас відбулась інтелектуальна розмова з вашим висуванцем? Ви чули, що там більше матюків, ніж слів? Як ви можете дозволити собі мати в Раді людину, яка, замість того, аби поїхати на фронт і мочити сепаратистів, воює з патріотами у Верховній Раді", – звертався Олег Ляшко. 

Після виступу невідомі молодики спробували закидати політика яйцями. Згодом на сторінці Олега Ляшка у Фейсбуці з'явився запис: "Зараз на виборчому мітингу у Франківську в мене стріляли. Це справа рук Шевченка – кандидата від олігарха Коломойського".

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: