fbpx

Олександр Шевченко та Ігор Палиця поспілкувались із українцями у прямому ефірі

Політика 15:31, 18.07, 2018

Народний депутат України Олександр Шевченко у вівторок відповідав на запитання українців у традиційному прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook. Цього разу до нього приєднався голова Волинської обласної ради, укропівець Ігор Палиця.

Серед іншого спільно обговорили питання ввезення автівок на іноземній реєстрації, боротьбу із корупцією, будівництво доріг, політичну ситуацію в країні та війну на Сході.

"Порошенко обіцяв закінчити АТО за два тижні, натомість намагається війну розвивати, щоб втриматися у владі. А нам розповідає про те, що треба все більше і більше грошей вкладати в війну. Коли людям немає за що жити, придбати житло, вчити своїх дітей, купувати їжу. Ця Верховна Рада має бути люстрована. Бо в більшості – це банда, яка грабує нашу країну. Дорогі українці, куди ми рухаємося? У нас з вами крадуть 90% не те що з кишені, а ще до того, як воно попаде до нас у кишеню", – сказав Ігор Палиця.

За словами Ігоря Палиці, тільки повна зміна влади може змінити ситуацію в країні. Президент, що прийде до влади, повинен нарешті покласти край війні і торгівлі на крові. Саме це та багато інших завдань ставить перед собою претендент у кандидати на пост Президента України Олександр Шевченко.

"Чому я йду в Президенти? Бо я не можу стояти осторонь тих процесів, що відбуваються в Україні. В Святому Письмі написано, що той, хто стоїть збоку в період великих змін, буде дуже далеко в пеклі. Все, що я маю, – це від Бога. А те, що роблю та робитиму для людей, – для Бога. Я хочу змінити життя на краще: достойні пенсії та зарплати, соціальне забезпечення, медична реформа. Я не збираюсь жити за рахунок людей чи країни. З чим прийшов у політику, з тим і піду. І кажу це чесно", – сказав Олександр Шевченко.

"Кожен день гинуть українці. А ми навіть не згадуємо про них. Порошенко ніде не пише про те, що сьогодні загинув українець, вчора загинув українець. Вбивають наших синів, дочок, рідних. А вони у Києві ділять бюджет, роз’їжджають на дорогих автівках, купують яхти. І розповідають, що росіяни винні у тому, що ми погано живемо. В тому, що ми погано живемо, винні тільки ми. В березні 2019 року ми матимемо останній шанс: проголосувавши, змінити ситуацію. Не за того президента, що обіцяє велике майбутнє, маючи погане минуле, а за того, який щось зробив і зробить у всій країні", – переконаний Ігор Палиця.

Повний ефір можна переглянути за посиланням:

https://www.facebook.com/YaShevchenkoUa/videos/1766340953480342/

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: