fbpx

Олександр Шевченко: "У кожному регіоні України можна збудувати свій Буковель"

Політика 14:29, 07.08, 2018

У кожному регіоні України можна побудувати свій Буковель. Це не обов’язково гірськолижний курорт. Треба використовувати те, що дала нам природа. Адже наша країна є багатою природним ресурсами. І туризм в Україні, на жаль, дуже недооцінений. Просто потрібний поетапний, чіткий і зрозумілий план. І тоді все вийде.

Про це в ефірі луцького телеканалу "Аверс" сказав народний депутат України Олександр Шевченко. Та для успішного розвитку не тільки туризму, але й усієї країни потрібна чесна влада, яка дотримуватиметься законів і прозорі правила гри для кожного громадянина.

"Україна має будуватись на принципах законності. Законів повинен дотримувати кожен одинаково: як звичайний громадянин, так і президент. Просто один закон для всіх. А ще треба просто любити свою країну. Бо нині влада використовує Україну як рабиню: б’є, ґвалтує, торгує нею, як розмінною монетою. Все зміниться тільки тоді, коли нашу країну перестануть грабувати. Адже українці нині не живуть, а виживають.  Натомість такий трудолюбивий народ має отримувати гідні пенсії, зарплати", – зазначив нардеп.

За словами Олександра Шевченка, основний інвестор України – це громадяни. 

"Якщо люди повірять у прозорість, відкритість влади, нормальну роботу банків, то вони витрачатимуть більше, будуватимуть бізнес, працюватимуть і на себе, і на економіку. Головне – аби чиновники не відбирали ці гроші, не грабували своїх же людей. І звісно, маємо побороти корупцію. Теперішня боротьба з цим ганебним явищем нагадує битву з віртяками. Як у творі про Дон Кіхота. А по суті все залишається на тому ж місці. Нині діяльність усіх правоохоронних, в тому числі антикорупційних, органів залежить від однієї людини – президента", – сказав парламентар.

Проте, аби здолати систему, яка існує уже майже три десятиліття, до влади мають прийти не старі чиновники, а нові дієві менеджери.  

"Якщо ми і надалі будемо вірити тим політикам, які були 27 років при владі, то краще жити точно не будемо. Якщо і надалі пристосовуватимемось – то не варто тоді нарікати. Якщо ж ми реально хочемо збудувати країну гідності і правди, то не варто обирати одних і тих же за принципом "аби не гірше". Не варто про старих політиків казати, що вони вже накрались і красти не будуть. Бо той, хто грабував, завжди грабуватиме", – наголосив Олександр Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: