fbpx

Олександр Шовковський провідав пораненого прикарпатця Олега Івахнюка

Суспільство 18:35, 01.10, 2015

Олександр Шовковський побував у лікарні в калушанина Олега Івахнюка, який вже переніс десятки операцій і 15 місяців не може ходити через поранення у зоні АТО.

Відомий воротар підтримав учасника бойових дій, йдеться на сторінці у соцмережі "Врятувати воїна Олега Івахнюка. Офіційна сторінка допомоги".

"Олександр Шовковський підбадьорював Олега Івахнюка з м. Калуш, спортивний дух, поради та ділився власним досвідом, як не зупинятись та рухатись вперед. Ми всі віримо, що Олег стане на ноги та завдяки нашій підтримці подолає важкий стан після поранення. Є всі шанси! Друзі, єднаймось та поширюймо інформацію! Вдячні кожному! Чекає лікування за кордоном від 50 тис. євро", – йдеться у дописі.

Картка Привату: Івахнюк Олег Петрович: 4149 4978 0992 1416.

Нагадаємо, за лікування калушанина Олега Івахнюка готовий взятися найкращий лікар НАТО.

29-річний калушанин Олег Івахнюк зазнав поранення 18 липня 2014 року під час визволення Попасної. На околиці міста його загін потрапив у засідку. Того дня загинули 4, були поранені ще 14 побратимів Олега. Усіх, попри щільний вогонь ворога, вдалося винести з поля бою.

Три кулі увійшли у стегно бійця. 24 липня Олега привезли до Харківського військового шпиталю. Операція тривала три години. Відтоді розпочалась історія боротьби за життя та здоров'я бійця. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: